Flikweert Advies

Ons hypotheekadvies:

op maat, eerlijk en toekomstgericht

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wanneer u uw hypotheek bij Flikweert Advies regelt, hebt u keuze uit veel aanbieders. Wij zijn onafhankelijk en ontvangen geen geld of andere beloningen van de geldverstrekkers. Uit alle aanbieders kiezen wij de beste voor u.

Duur van het traject

Omdat onze adviseurs uw hypotheek van a tot z zelf regelen, is het mogelijk snel te schakelen. Hierdoor kan een traject indien nodig snel worden afgerond. Hoe lang het regelen van een hypotheek duurt, is ook afhankelijk van de complexiteit van de zaak.

Complexe hypotheken

Wilt u een huis kopen met erfpacht? Of bent u een ondernemer? Onze adviseurs kijken graag met u naar uw mogelijkheden. Wij bijten ons graag vast in complexe vraagstukken. Dankzij onze ruime ervaring en expertise zijn we snel in staat u een realistische kijk op de (on)mogelijkheden te geven.

Persoonlijk

Het is bij ons niet mogelijk uw hypotheek zelf online af te sluiten. Hoewel dit op korte termijn geld kan besparen voor de klant, zijn wij ervan overtuigd dat het in de meeste gevallen uiteindelijk geld zal kosten. Een hypotheek is meer dan een technisch verhaal. Tijdens gesprekken met klanten komen vaak zaken naar voren waar online tools geen rekening mee (kunnen) houden, maar waar dit wel gewenst en belangrijk is. 

Kosten

Voor het regelen van een hypotheek werken wij met vaste tarieven. Gemiddeld rekenen wij €2500,- voor een hypotheekadvies. Starters krijgen bij ons korting. Wanneer u een complexe zaak heeft, kunnen de advieskosten oplopen tot €3000,-. In het oriënterende gesprek zal de adviseur aangeven wat de kosten zijn. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.  

Voordelen van Flikweert Advies

  • Onafhankelijk: uit ruim 25 aanbieders kiezen wij de beste
  • Persoonlijk: ons advies is altijd op maat.
  • Deskundig: ervaring en opleiding leiden tot een doordacht advies.
  • Helder: u weet precies waar u uw handtekening onder zet.