Flikweert Advies

Onze verzekeringen:

compleet en servicegericht

Complete verzekeringen via Flikweert Advies

Het is mogelijk al uw verzekeringen via Flikweert Advies te regelen. Dus hebt u een autoverzekering, inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering nodig? Wij vergelijken de voorwaarden en premies voor u en komen zo tot een optimaal voorstel.  Maar ook voor zakelijke verzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres.  

Servicegericht

U kunt natuurlijk zelf uw verzekeringen regelen via internet. Vaak scheelt dat aanvankelijk wat in kosten, maar dan loopt u wel onze persoonlijke service mis. Wanneer u schade hebt, behartigen wij uw belangen richting de verzekeringsmaatschappij. Ook helpen wij u een goede afweging te maken bij de keuze voor een bepaalde verzekering. 

Kosten

Wanneer u een verzekering bij ons afsluit, worden wij daarvoor betaald via de verzekeringsmaatschappij. Maandelijks ontvangen wij een klein percentage van uw premie. Hoeveel dit exact is, verschilt per verzekering en verzekeraar. Uw adviseur kan u precies vertellen hoeveel wij ontvangen voor de verzekeringen die u via ons afsluit. De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) neemt een uitzonderingspositie in binnen de wet.  Voor het afsluiten van een AOV betaalt u ons eenmalig een bedrag. Wij ontvangen hiervoor dus geen geld van de verzekeraar.

Contact

Wilt u samen met ons naar uw verzekeringen kijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, e-mail of website.

Voordelen van Flikweert Advies

  • Onafhankelijk: uit ruim 25 aanbieders kiezen wij de beste
  • Persoonlijk: ons advies is altijd op maat.
  • Deskundig: ervaring en opleiding leiden tot een doordacht advies.
  • Helder: u weet precies waar u uw handtekening onder zet.