Flikweert Advies

Onze werkwijze:

zorgvuldig, persoonlijk en helder!

Oriƫnterend gesprek

Nadat u een afspraak hebt gemaakt met één van onze adviseurs, starten we met een oriënterend gesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bekijken we uw vragen en mogelijkheden. Wanneer u naar aanleiding van dit gesprek besluit uw hypotheek via ons te regelen, gaan we direct verder aan de slag en stellen we samen met u een advies op. 

Opstellen advies

Bij het opstellen van een advies kijken onze adviseurs naar de kosten, de bijbehorende voorwaarden en de persoonlijke omstandigheden van onze klanten. Uiteraard is het belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden. Doordat wij de keuze hebben uit veel aanbieders, kunnen wij een aantrekkelijk rentetarief bieden.

Wij bieden echter meer. De voorwaarden die bij een hypotheek horen, verschillen per geldverstrekker. Waar de ene geldverstrekker bijvoorbeeld een boete rekent bij voortijdig aflossen, doet de andere geldverstrekker dat niet. Bij Flikweert Advies nemen we de verschillende voorwaarden mee in onze overweging. Zo komen we uit bij de beste combinatie van rente en voorwaarden, rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden. 

Bij het opstellen van ons advies kijken we niet alleen naar uw huidige omstandigheden, maar anticiperen we ook op bepaalde ontwikkelingen daarin.  Bij het vaststellen van de rentevaste periode kijken wij bijvoorbeeld naar de leeftijd van uw eventuele kinderen; wanneer uw kinderen in een leeftijd komen dat ze veel geld gaan kosten, kan het belangrijk zijn dat u niet precies op datzelfde moment meer rente moet gaan betalen. Ook zorgen wij ervoor dat er een goed plan ligt voor wanneer u onverhoopt werkloos of arbeidsongeschikt zou raken.

Tekenen hypotheekofferte


Wanneer u de offerte van de geldverstrekker binnen krijgt, zorgen wij ervoor dat u precies begrijpt wat hun voorstel inhoudt. Hoewel financiële zaken soms ingewikkeld kunnen lijken, vinden wij het uitermate belangrijk dat onze klanten weten waar zij voor tekenen.  Heldere communicatie en korte lijntjes met uw adviseur zijn zaken die wij vanzelfsprekend vinden. 

Verzekeringen


Ook uw verzekeringen regelt uw adviseur graag voor u. In een gesprek neemt hij door welke risico’s u wilt ondervangen door middel van een verzekering. Na dit gesprek worden verzekeringen op maat geregeld bij de beste verzekeraar, uiteraard met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hier stopt de service van Flikweert Advies echter niet. Bij een eventuele schade behartigen wij uw belangen richting de verzekeringsmaatschappij. Zo kunt u profiteren van onze jarenlange ervaring en expertise op dit gebied. 

 

Voordelen van Flikweert Advies

  • Onafhankelijk: uit ruim 25 aanbieders kiezen wij de beste
  • Persoonlijk: ons advies is altijd op maat.
  • Deskundig: ervaring en opleiding leiden tot een doordacht advies.
  • Helder: u weet precies waar u uw handtekening onder zet.